posted by admin on June 11, 2017

Uspešno je okončan i deveti po redu Trofej SK Volley u streetvolleyu. I ovoga puta se naš klub pokazao kao sjajan organizator možda i najveće odbojkaške smotre ovog tipa u Srbiji. Veliki broj prijavljenih klubova, 23 u ženskoj, te 13 u muškoj konkurenciji, izveli su na 16 sodbojkaških terena OŠ ''Desanka Maksimović'' u Futogu, 128 ekipa, i još jedanput potvrdili svoje zadovoljstvo učešćem na našem turniru!

Posle 228 odigranih utakmica dobili smo najbolje ekipe u konkurencijama devojčica i dečaka. 

Ekipa Warriorrs iz Bačke Palanke je drugu godinu za redom osvojila naslov prvaka u konkurenciji mladjih devojčica (2005. i mladje), Ns Volley team je bio srebrni, dok su odbojkašice Partizana iz Sremskih Karlovaca bile treće. Zrenjaninke, mlade nade Proletera, su zauzele odlično četvtrto mesto u konkurenciji čak 48 ekipa.

Za najbolju odbojkašicu izabrana je Vera Vasić članica pobediče ekipe.

U konkurenciji starijih odbojkašica (2003/2004 godište) trijumf vredan zlatne medalje ostvarila je ekipa Kleka, druge su bile odbojkašice novosadskog Stara, a treće, devojčice, Štrand Volleya iz Novog Sada. Četvrtoplasirana je bila ekipa Ns Volley team. i u ovoj konkurenciji je nastupilo 48 ekipa.

MVP u konkurenciji 2003/2004  bila je Djenić Andrea, odbojkašica Kleka.

Subotica je bila prva, Kikinda druga a SK Volley treći, u konkurenciji najmladjih odbojkašica, početnica, za koje je organizovan, poseban, revijalni deo 9. Trofeja.

Odbojkaši Kleka su, po uzoru na svoje starije drugarice, bili prvi u konkurenciji mladjih dečaka (2004. i mladji), drugoplasirana je bila odlična ekipa Dunav Volleya, dok su dečaci MOK Bečej, u utakmici za treće mesto, bili bolji od novosadskog Stara. U ovoj konkurenciji takmičinje je započelo 16 ekipa, a Mirko Rapajić, iz pobednicke ekipe Kleka, osvojio je titulu MVP-a.

U konkurenciji starijih dečaka (2002/2003 godište), na terenima se našlo 12 ekipa. Nakon predvidjenog programa, najbolji su bili odbojkaši našeg kluba. Oni su u finalu bili bolji ododlične ekipe Srem Eaton iz Sremske Mitrovice. U borbi za bronzu Warriorrsi su bili bolji od zrenjaninskog Proletera.

Djordje Novaković, iz SK Volleya, proglašen je za MVP u svojoj, izuzetno ozbiljnoj, konkurenciji.

Medalje i pehare su predali, nekadašnji odbojkaši Vojvodine, Strahinja Kozić i Dragan Ristić, Branko Majkić operativac OSV, Vasa Mijić direktor turnira, te Slobodan Velemir i Kristijan Horvat, članovi organizacionog tima 9. Trofeja SK Volley, koji se od ove godine nalazi u projektu: Streetvolleyball karavan kroz Vojvodinu.

David Mehić, član aktuelnog šampiona Srbije u odbojci, Vojvodine Ns Seme, i reprezentativac Srbije, je bio promoter turnira.

Leave a Comment

Fields with * are required.